Η Sony a7s είναι μια Mirrorless φωτογραφική μηχανή βελτιστοποιημένη για λήψεις επαγγελματικού video. Διαθέτει έναν πρωτοποριακής τεχνολογίας αισθητήρα Full Frame 35mm με ανάλυση 12.2 MegaPixel που σε συνδυασμό με τον πανίσχυρο επεξεργαστή BIONZ X επιτρέπουν την καταγραφή φωτογραφιών και video αξιοσημείωτης ποιότητας, με εξαιρετικά μεγάλο δυναμικό εύρος, χαμηλό θόρυβο και ευαισθησία μέχρι ISO 409600.

Καινοτόμος αισθητήρας Full Frame 35mm Exmor CMOS 12.2 MegaPixel

Η μικρή σε όγκο a7s κρύβει έναν πρωτοποριακής τεχνολογίας νέο αισθητήρα στο εσωτερικό της. Ο νέος Full Frame 35mm Exmor CMOS 12.2 MegaPixel ξεχωρίζει για το on-chip gapless σχεδιασμό του που επιστρατεύει μικροσκοπικούς φακούς μεταξύ γειτονικών Pixel ώστε να μεγιστοποιεί την ικανότητα πρόσληψης φωτός. Αυτό αυξάνει τρομερά την απόδοση της a7s σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Πέραν της πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής του ο αισθητήρας ωφελείται σημαντικά και από τη μικρή του ανάλυση και άρα το μεγάλο μέγεθος pixel, που βελτιώνει ακόμα περισσότερο την ικανότητά του να προσλαμβάνει φως.

Καταγραφή Video χωρίς Line-Skipping

Η αδυναμία όλων των DSLR μηχανών στην καταγραφή video μέχρι σήμερα είναι ότι διαθέτουν μεγάλους σε μέγεθος και ανάλυση αισθητήρες και σχετικά αδύναμους επεξεργαστές που για να καταγράψουν ένα καρέ video προσπερνούν γραμμές δεδομένων (line skipping) ώστε να ανταποκρίνονται στις επεξεργαστικές απαιτήσεις. Το αποτέλεσμα είναι τα τεχνουργήματα Moire και Aliasing. H a7s είναι η πρώτη φωτογραφική μηχανή που διαθέτει αισθητήρα χαμηλότερης ανάλυσης (12.2 MegaPixel) ειδικά σχεδιασμένο για καταγραφή video με πλήρη καταγραφή των bit του αισθητήρα σε κάθε Video καρέ. Αυτό της χαρίζει εικόνα video με απίστευτο sharpness και χωρίς τεχνουργήματα.

Εγγραφή Full HD Video σε συμπίεση XAVC S 50Mbps στα 25p/50i/50p

Η a7s καταγράφει υλικό Full HD χρησιμοποιώντας τον codec XAVC-S. Ο XAVC-S χρησιμοποιεί συμπίεση τύπου MPEG-4 AVC/H.264 long GOP για την εγγραφή video και συμπίεση τύπου LPCM για εγγραφή ήχου. Αποτελεί έναν άκρως ποιοτικό codec συμπίεσης που αρχικά χρησιμοποίησε η Sony σε καθαρά high-end κινηματογραφικά μοντέλα της. Το αποτέλεσμα είναι η δυνατότητα καταγραφής υλικού με native ανάλυση Full HD 1920 x1080 σήματος στα 50Mbps στα 25p/50i/50p framerates.

Εγγραφή 4K 3840 x 2160p Video σε εξωτερικό Recorder Atomos Shogun

Μέσω της εξόδου HDMI2.0 που διαθέτει, η a7s μπορεί να καταγράψει το κορυφαίο 4K αρχείο Apple ProRes ή το ασυμπίεστο Cinema DNG RAW σε progressive framerates 24, 25 & 30 fps. 

BIONZ X Επεξεργαστής εικόνας

Ο νέος πανίσχυρος επεξεργαστής BIONZ X εξαιτίας της τρομερής του ισχύος και της τεχνολογίας LSI (large scale integration) επιτρέπει την φυσικότερη απεικόνιση των λεπτομερειών της εικόνας, τον εξαιρετικά χαμηλό θόρυβο στην καταγραφή τους και πλουσιότερο τονικό εύρος στις φωτογραφίες ή τα video σας. Σε συνδυασμό με τον καινοτόμο αισθητήρα της a7s ο BIONZ X επεξεργαστής χαρίζει στη μηχανή ιδιαίτερα πλούσιο δυναμικό εύρος, μικρό θόρυβο και απίστευτο εύρος ευαισθησίας ISO 50-409600.

Προσαρμοζόμενα Picture Profiles & S-Log2 Gamma 

Η a7s σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε απόλυτο έλεγχο του πρωτογενούς υλικού που καταγράφετε ορίζοντας δικά σας Picture Profile με ρύθμιση των παραμέτρων gamma, black level, knee, color level κλπ. Παράλληλα σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε την καμπύλη S-Log2 Gamma πετυχαίνοντας διεύρυνση 1300% του δυναμικού εύρους της εικόνας σας, κάτι που σας δίνει τεράστιες δυνατότητες στο Post Production. 

Ευελιξία στην καταγραφή Timecode

Η a7s είναι ιδιαίτερα ευέλικτη στην καταγραφή Timecode ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα περιβάλλοντα εργασίας. Διαθέτει την επιλογή Record Run για μέτρηση Timecode μόνο κατά την εγγραφή ή Free Run για συνεχή μέτρηση. Παράλληλα οι τιμές Timecode εξάγονται και μέσω HDMI όταν εξάγεται Full HD σήμα (όχι 4Κ).

Οπτικά βοηθήματα Peaking, Zebra, Audio Levels, Focus magnification

Η a7s σας χαρίζει δυνατότητες ελέγχου της εγγραφής video παρόμοιες με πολύ ακριβότερα επαγγελματικά μοντέλα. Peaking, Zebra, Audio Levels και Focus magnification σας βοηθούν στον αξιόπιστο έλεγχο εστίασης, έκθεσης και έντασης καταγραφόμενου ήχου.

Συνεχής εγγραφή 120 fps για υπέροχα Slow Motion πλάνα

Η a7s μπορεί να καταγράψει HD 720p υλικό σε ρυθμό καρέ 120fps. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε εκπληκτική 5x Slow Motion αναπαραγωγή των πλάνων σας.

Ταχύτατο contrast-detection Autofocus σύστημα 25 σημείων

Tο σύστημα AF της a7s είναι βελτιστοποιημένο για αισθητήρες Full Frame. Είναι ικανό να σας δώσει ταχύτατα και με μεγάλη ακρίβεια εστίαση βασισμένη σε αρκετές προεπιλογές: Εστίαση με έμφαση στο κέντρο του κάδρου, εστίαση σε πολλά συγκεκριμένα σταθερά ή μετακινούμενα σημεία, εστίαση με έμφαση συγκεκριμένες ζώνες του κάδρου.

Sony a7s - Full Frame Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή

  • Κατασκευαστής: Sony
  • Κωδικός Προϊόντος: ILCE7SB
  • Διαθεσιμότητα: 2-3 Ημέρες
  • 1.475,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 1.189,52€


Σχετικά Προϊόντα

Sony a7s Mark 2 - Full Frame Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή με δυνατότητα Sony Cashback 200€

Sony a7s Mark 2 - Full Frame Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή με δυνατότητα Sony Cashback 200€

Η Sony A7Sii είναι μια Full Frame Mirrorless μηχανή βελτιστοποιημένη για λήψεις επαγγελματικού 4..

2.299,01€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.854,04€

Sony a9 - Full Frame Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή

Sony a9 - Full Frame Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή

Η Sony a9 είναι μια επαναστατική Full Frame Mirrorless φωτογραφική μηχανή. Αξιοποιώντας τον εκπληκτι..

3.299,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2.660,48€

Sony a7R Mark 2 - Full Frame Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή

Sony a7R Mark 2 - Full Frame Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή

Η α7R II συνδυάζει τον πρώτο αισθητήρα εικόνας πλήρους καρέ CMOS 35 mm με οπίσθιο φωτισμό και 42,4MP..

1.599,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.289,52€

Sony a7iii - Full Frame Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή  (Kit με φακό Sony 28-70mm F3.5-5.6 OSS)

Sony a7iii - Full Frame Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή (Kit με φακό Sony 28-70mm F3.5-5.6 OSS)

Η Sony a7III είναι μια επαγγελματική Mirrorless φωτογραφική μηχανή που ξεχωρίζει για τον καινοτόμο F..

2.200,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.774,19€

Ετικέτες: sony, mirrorless cameras
Διεύθυνση καταστήματος: Δρακοντοπούλου 15, Ηράκλειο, 713 06, Ελλάδα
Τηλ.: 2810390515 | email: info-pe1@otenet.gr