Επικοινωνία 2810390515

Manfrotto MHXPRO 2W

Manfrotto MHXPRO 2W

  • Κατασκευαστής: Manfrotto
  • Κωδικός Προϊόντος: MN MHXPRO 2W
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 148,01€

  • Χωρίς ΦΠΑ:119,36€
  - OR -  

Η νέα υδραυλική κεφαλή XPRO  αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους φωτογράφους που θέλουν να ξεκινήσουν να κάνουν λήψεις video για να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους. Αποτελεί επίσης μια άριστη λύση για ορνιθολόγους και παρατηρητές πτηνών που χρησιμοποιούν ελαφρά σκόπευτρα παρατήρησης, τα οποία ενδεχομένως να τα προσαρμόζουν  σε φωτογραφική μηχανή και χρειάζονται ομαλές και συνεχείς κινήσεις.

Η υδραυλική κεφαλή XPRO  είναι η μόνη ελαφρά κεφαλή video με επιλογέα αντίστασης της κίνησης: η ρευστότητά της μπορεί να μεταβάλλεται από σκληρή σε απαλή, ανάλογα με την προτιμώμενη ταχύτητα κίνησης και ανάλογα  με το γρανάζι που χρησιμοποιείται. Οι ρυθμίσεις ρευστότητας εξασφαλίζουν σταθερές λήψεις video με χρήση οποιουδήποτε φακού. Το σώμα από AdaptoTechnopolymer και αλουμίνιο καθιστά την κεφαλή XPRO  εξαιρετικά εύκολη στη μεταφορά: με βάρος μόλις 0,7kg και δυνατότητα μέγιστου φορτίου 4kg, επιφέρει μια νέα σχεδιαστική προσέγγιση κεφαλών video με ευκολότερη μεταφορά.

Η νέα MHXPRO-2W παρέχεται  μαζί με την πλακέτα Manfrotto 200 PL, την πλέον διαδεδομένη πλακέτα ταχείας αφαίρεσης στον φωτογραφικό κόσμο, η οποία εγγυάται γρήγορη τοποθέτηση και ταχεία μεταβολή μεταξύ λειτουργιών φωτογραφίας και video.

Η υδραυλική κεφαλή XPRO  κατασκευάζεται στην Ιταλία από τη Manfrotto.