Η PXW-FS7ii είναι μια Επαγγελματική Κινηματογραφική κάμερα που διαθέτει έναν εκπληκτικό 4K Super35 EXMOR αισθητήρα με 14 stop δυναμικού εύρους. Διαθέτει πλήθος βελτιώσεων σε σχέση με την προκάτοχό της best-seller κινηματογραφική κάμερα PXW-FS7, με τις σημαντικότερες από αυτές να είναι η δυνατότητα χρήσης φίλτρων Auto-ND, η νέα heavy duty μοντούρα E-Mount και το εξ’ ολοκλήρου επανασχεδιασμένο hand grip με δυνατότητα πλήρους ελέγχου της κάμερας σας.


Η PXW-FS7ii ξεχωρίζει για τις δυνατότητές της να καταγράφει εσωτερικά 4K 50/60fps υλικό σε επαγγελματικό φορμά XAVC (Inta & Long GOP) αλλά και Full HD υλικό με συνεχόμενη καταγραφή 180fps για εντυπωσιακά Slow Motion πλάνα. Ο κινηματογραφικός της χαρακτήρας τονίζεται από τη δυνατότητα εγγραφής σε καμπύλες gamma όπως οι S-Gamut3.Cine/S-Log3 και SGamut3/S-Log3. Η καμπύλη S-Log3 διακρίνεται για την καταγραφή ευρύτερου δυναμικού εύρους κατά 1.5 stop σε σχέση με την καμπύλη S-Log2.

Διατίθεται σε 2 εκδόσεις: PXW-FS7M2 (body) και PXW-FS7M2K (kit με SEL-P18110G)

4K Super35 EXMOR CMOS αισθητήρας κορυφαίας ευαισθησίας

Η PXW-FS7ii είναι εξοπλισμένη με έναν 4K Super35 EXMOR CMOS αισθητήρα ανάλυσης 11.6 MegaPixels (4352 x 2662), 8.9 ενεργών MegaPixels. Η υψηλότατη ταχύτητα σάρωσης του αισθητήρα επιτρέπει στην FS7 να καταγράφει υλικό 4Κ και συνεχές Slow Motion HD. O αισθητήρας αξιοποιεί υψηλή ευασθησία ISO2000 και διαθέτει δυναμικό εύρος 14 stops. Χάρις στον ειδικό σχεδιασμό για καταγραφή video με πλήρη καταγραφή των bit του αισθητήρα σε κάθε Video καρέ (απουσία Line Skipping), η FS7ii καταγράφει εικόνα με απίστευτο sharpness και χωρίς τεχνουργήματα.


Ενσωματωμένα ηλεκτρονικά Variable ND φίλτρα

Η PXW-FS7ii διαθέτει σύστημα ενσωματωμένων ηλεκτρονικών Variable ND φίλτρων. Σε αντίθεση με τα κοινά ND φίλτρα, τα ηλεκτρονικά ND φίλτρα μπορούν να ελεγχθούν σε τιμές 1/4 έως 1/128 γραμμικά. Επιπλέον μπορούν να λειτουργήσουν σε κατάσταση auto, κάτι που επιτρέπει τον καλύτερο έλεγχο του βάθους πεδίου σε συνθήκες έντονα μεταβαλόμενου φωτισμού


Νέο Heavy Duty κούμπωμα E-Mount

Η PXW-FS7ii διαθέτει νέο κούμπωμα ασφαλείας που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε πρώτα και να κλειδώσετε σε δεύτερο χρόνο το φακό ή τον αντάπτορά σας στην μοντούρα E-mount. Έτσι μπορείτε να εναλλάσσετε ταχύτερα και ασφαλέστερα τους φακούς σας κατά τις λήψεις σας με την FS7ii.


Εσωτερική καταγραφή 4K υλικού στα 50/60fps

H PXW-FS7ii υποστηρίζει εσωτερική εγγραφή σε κάρτες XQD υλικού ανάλυσης 4Κ QFHD 3840 x 2160 και 4K 4096 x 2160 (με firmware update, αρχές 2015) σε πληθώρα frame rate, 59.94P, 50P, 29.97P, 25P και 23.98P.


Δυνατότητα συνεχόμενου Slow Motion Full HD υλικού στα 180fps

Η PXW-FS7ii σας επιτρέπει τη συνεχόμενη καταγραφή υλικού σε ποιότητα Full HD στα 180fps. Αυτό σημαίνει ότι έχετε 7.5x Super Slow Motion όταν αναπαράγετε το υλικό στα 23.98 fps. Συνεχόμενη καταγραφή σημαίνει λιγότερα takes, άρα λιγότερο κόστος και χρόνος παραγωγής του υλικού σας.


Μεγάλη γκάμα υποστηριζόμενων φορμά εγγραφής (XAVC-I, XAVC-L, MPEG-2 HD 422) 

Η PXW-FS7ii υποστηρίζει την εγγραφή τόσο στο σύγχρονο codec XAVC (σε Intra Frame και σε Long GOP μορφή) όσο και στον broadcast industry standard codec XDCAM MPEG-2 HD 422. Ο XAVC codec επιτρέπει καταγραφή σε μεγάλη ποικιλία από ποιότητες, ξεκινώντας από το Full HD 50p 4:2:2 10-bit στα 50Mbps (Long GOP) έως το 4K 50p 4:2:2 10-bit στα 600Mbps (Intra Frame). Ο codec XDCAM MPEG-2 HD 422 σας εξασφαλίζει απόλυτη συμβατότητα με τις απαιτήσεις οποιουδήποτε τηλεοπτικού καναλιού.


Εγγραφή σε κινηματογραφικές καμπύλες όπως οι S-Gamut3.Cine/S-Log3 και SGamut3/S-Log3 

Η PXW-FS7ii επιτρέπει την καταγραφή σε καμπύλες gamma όπως οι S-Gamut3.Cine/S-Log3 και SGamut3/S-Log3. Η καμπύλη S-Log3 διακρίνεται για την καταγραφή ευρύτερου δυναμικού εύρους κατά 1.5 stop σε σχέση με την καμπύλη S-Log2. Επιπλέον, η S-Log3 καθιστά τις χρωματικές διορθώσεις πιο απλές και δίνει έντονη αίσθηση εγγραφής σε πραγματικό κινηματογραφικό φιλμ. Τέλος, ενώ το χρωματικό φάσμα της S-Gamut3.Cine καμπύλης συμπίπτει με τον χρωματικό χώρο DCI-P2 του ψηφιακού cinema, το φάσμα της  S-Gamut3 καμπύλης καταγράφει σχεδόν πραγματικά χρώματα και άρα είναι κατάλληλη για την καταγραφή ουδέτερων θεμάτων και για αρχειοθέτηση.


Βελτιωμένη εργονομία με νέο hand grip και περισσότερες επιλογές προσαρμογής σκοπεύτρου

Το εργονομικό grip της  PXW-FS7ii έχει σχεδιαστεί ώστε να επιτρέπει πολύωρες ξεκούραστες λήψεις. Σε σχέση με την PXE-FS7, τα assignable buttons της FS7ii έχουν αυξηθεί σε 10 από 6 και έχουν μεγαλώσει σε μέγεθος ώστε να μπορείτε να έχετε όλη τη λειτοπυργικότητα της κάμερας στο Grip σας. Το τηλεσκοπικό arm επιτρέπει ακόμη περισσότερες ρυθμίσεις θέσης χωρίς την ανάγκη χρήσης εργαλείων. Τέλος, το LCD Monitor και ο προσαρμογέας μικροφώνου μπορούν να εναλλάξουν θέση για λειτουργία με αριστερό μάτι.


Σχεδιασμός με αντοχή στην υγρασία και τη σκόνη

Όλα τα κουμπιά και οι λεπτομέρειες του σώματος της PXW-FS7ii διαθέτουν άριστη προστασία απέναντι στην υγρασία και τη σκόνη.


Multi-Interface (MI) Shoe

Μέσω του πατήματος MI μπορείτε να συνδέσετε στην PXW-FS7ii πλήθος γνήσιων συμβατών αξεσουάρ Sony (π.χ. ασύρματα σετ μικροφώνων UWP-D11 ή UWP-D12) χωρίς να χρειάζεστε επιπλέον καλώδια σύνδεσης.


Εγγραφή σε Apple ProRes 422 φορμά με προαιρετικό hardware

Χρησιμοποιώντας την προαιρετική μονάδα XDCA-FS7, μπορείτε να καταγράψετε υλικό Apple ProRes στις κάρτες XQD της κάμεράς σας.


Εγγραφή 4K/2K RAW υλικού με προαιρετικό hardware

Χρησιμοποιώντας την προαιρετική μονάδα XDCA-FS7 και τις μονάδες HXR-IFR5 και AXS-R5 μπορείτε να επιτύχετε εγγραφή 4K/2K RAW υλικού.


Ταυτόχρονη ή συνεχόμενη εγγραφή σε 2 κάρτες XQD

Η PXW-FS7ii επιτρέπει την ταυτόχρονη ανεξάρτητη εγγραφή σε 2 κάρτες μνήμης XQD. Πρακτικά, σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε κορυφαία αξιοπιστία εγγραφής δεδομένων σε επαγγελματικό μέσο εγγραφής χωρίς καμία επιπλέον επένδυση. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις 2 κάρτες για εγγραφή μεγάλου χρόνου (Relay).

Sony PXW-FS7M2 – Επαγγελματική Κάμερα Χειρός-Ώμου XDCAM Super 35mm

  • Κατασκευαστής: Sony
  • Κωδικός Προϊόντος: PXW-FS7M2
  • Διαθεσιμότητα: Προ-Παραγγελία

Διαθέσιμες ΕπιλογέςΣχετικά Προϊόντα

Sony FDR-AX1 - Επαγγελματική Κάμερα Χειρός XAVC 4K

Sony FDR-AX1 - Επαγγελματική Κάμερα Χειρός XAVC 4K

Η FDR-AX1 είναι μια 4K επαγγελματική κάμερα της Sony σε προσιτή τιμή για τον κάθε επαγγελματία. Είνα..

Sony PMW-200 - Επαγγελματική Κάμερα Χειρός XDCAM HD422

Sony PMW-200 - Επαγγελματική Κάμερα Χειρός XDCAM HD422

Η PMW-200 είναι ο φυσικός διάδοχος της θρυλικής πλέον Sony PMW-EX1/R. Είναι η πρώτη compact κάμερα π..

Sony PXW-X200 - Επαγγελματική Κάμερα Χειρός

Sony PXW-X200 - Επαγγελματική Κάμερα Χειρός

Η PXW-X200 συνεχίζει την παράδοση των κορυφαίων φορητών broadcast καμερών XDCAM PMW-EX1R και PMW-200..

Sony PXW-X180 - Επαγγελματική Κάμερα Χειρός

Sony PXW-X180 - Επαγγελματική Κάμερα Χειρός

Η Sony XDCAM PXW-X180 είναι μια πληρέστερη εκδοχή της PXW-X160. Οι διαφορές τους είναι ότι α. η PXW-..

Sony PXW-X160 - Επαγγελματική Κάμερα Χειρός

Sony PXW-X160 - Επαγγελματική Κάμερα Χειρός

Η PXW-X160 ανήκει στην επαγγελματική οικογένεια καμερών XDCAM στης Sony. Διαθέτει 3 x 1/3-inch Full ..

Sony PMW-150 - Επαγγελματική Κάμερα Χειρός XDCAM HD422

Sony PMW-150 - Επαγγελματική Κάμερα Χειρός XDCAM HD422

Η PMW-150 είναι η τελευταία προσθήκη της Sony στην εξαιρετική σειρά της XDCAM HD422. Διαθέτει τρεις ..

Sony PXW-FS5 – Επαγγελματική Κάμερα Χειρός-Ώμου XDCAM Super 35mm

Sony PXW-FS5 – Επαγγελματική Κάμερα Χειρός-Ώμου XDCAM Super 35mm

Η PXW-FS5 είναι μια μικρή και ευέλικτη Επαγγελματική Κινηματογραφική κάμερα που διαθέτει έναν εκπλ..

Sony HXR-NX100 - Επαγγελματική Κάμερα Χειρός XAVC

Sony HXR-NX100 - Επαγγελματική Κάμερα Χειρός XAVC

Η Sony HXR-NX100 είναι μια Full-HD επαγγελματική κάμερα χειρός με μικρό μέγεθος και προσιτή τιμή με ..

Sony HXR-NX5R - Επαγγελματική Κάμερα Χειρός XAVC

Sony HXR-NX5R - Επαγγελματική Κάμερα Χειρός XAVC

Η HXR-NX5R είναι η κάμερα διάδοχος των εξαιρετικά επιτυχημένων Sony HXR-NX5 & HXR-NX3. Είναι μια..

Ετικέτες: sony, XDCAM