Η HXR-NX5R είναι η κάμερα διάδοχος των εξαιρετικά επιτυχημένων Sony HXR-NX5 & HXR-NX3. Είναι μια κάμερα που μπορεί να καταγράψει εξαιρετικής ποιότητας Full HD εικόνες με μεγάλη φυσικότητα, οξύτητα και ακρίβεια εστίασης υπό οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού χάρις στους 3x1/1.28 EXMOR CMOS  αισθητήρες της. Χρησιμοποιεί τον ποιοτικό επαγγελματικό Codec XAVC S 50Mbps για τις Full HD εγγραφές και τον κλασσικό DV 25Mbps codec για εγγραφές SD.

Στις βασικές τις καινοτομίες περιλαμβάνονται η υποδομή για συνεργασία με συστήματα Live Streaming μέσω Wi-Fi. Επιπλεόν η HXR-NX5R διαθέτει δυνατότητα υψηλού επιπέδου συνεργασίας με τον μείκτη εικόνας Sony MCX-500 για εύκολες live πολυκάμερες παραγωγές και άνετη ενσύρματη Live Streaming μετάδοση μέσω της πλατφόρμας Ustream.

3 x 1/2.8-inch Exmor CMOS Αισθητήρας
O 1920x1080 full HD 3x Exmor CMOS αισθητήρας παρέχει τη δυνατότητα καταγραφής 2.07 Mpixel σε αναλογία 16:9. Οι κόκκινες, μπλε και πράσινες (R,G,B) συνιστώσες του φωτός καταγράφονται ανεξάρτητα και με μεγάλη ακρίβεια από τον κάθε ένα από τους 3 αισθητήρες, συμβάλλοντας στην ποιότητα, οξύτητα και δυναμικό εύρος της καταγραφόμενης εικόνας. 

Sony G φακός κορυφαίας απόδοσης και ευελιξίας
Ο φακός Sony G της HXR-NX5R είναι ταυτόχρονα αρκετά ευρυγώνιος (28.8mm ισοδύναμο στα 35mm) αλλά και εξαιρετικά zoom (20x optical). Ταυτόχρονα, εκμεταλλευόμενοι την πρωτοποριακή τεχνολογία Clear Image Zoom μπορείτε με ουσιαστικά καμία παραμόρφωση της εικόνας σας να επιτύχετε zoom 40x.

Εγγραφή XAVC S / AVCHD 2.0 (1080/50p) & DV
Η  HXR-NX5R σας δίνει τη δυνατότητα εγγραφής Full HD υλικού χρησιμοποιώντας τον επαγγελματικό codec XAVC S ή τον αποδοτικό AVCHD 2.0. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να καταγράφετε εικόνες ανάλυσης 1920x1080 στα 50/28 Mbps σε framerate 50fps. Παράλληλα, η HXR-NX5R επιτρέπει την εγγραφή ποιοτικού Standard Definition DV υλικού στα 25 Mbps.

FTP και Live Streaming μέσω Wi-Fi
Η HXR-NX5R επιτρέπει την αυτόματη αποστολή αρχείων σε FTP server ή το live streaming (Ustream ή άλλες πλατφόρμες) μέσω του ενσωματωμένου αντάπτορα Wi-Fi. Χάρις στην τεχνολογία QoS, η Z150 επιτρέπει τη μετάδοση ποιοτικών εικόνων μέσω των υπαρχόντων υποδομών internet.

Δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου μέσω Wi-Fi/NFC
Η HXR-NX5R μπορεί να ελεγχθεί μέσω σύνδεσης Wi-Fi από Tablets και Smartphone. Για Tablet / Smartphone που υποστηρίζουν τη λειτουργία NFC, η σύνδεση με τη μηχανής σας μπορεί να γίνει με ένα άγγιγμα.

Ταυτόχρονη ή Συνεχόμενη Εγγραφή σε δύο κάρτες μνήμης
Η HXR-NX5R επιτρέπει την ταυτόχρονη ανεξάρτητη εγγραφή σε 2 κάρτες μνήμης. Πρακτικά, σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε κορυφαία αξιοπιστία εγγραφής δεδομένων σε οικονομικό μέσο εγγραφής (SDHC/SDXC/MS) χωρίς καμία επιπλέον επένδυση. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις 2 κάρτες για εγγραφή μεγάλου χρόνου (Relay).

Multi-Interface (MI) Shoe
Μέσω του πατήματος MI μπορείτε να συνδέσετε στην HXR-NX5R πλήθος γνήσιων συμβατών αξεσουάρ Sony (π.χ. ασύρματα σετ μικροφώνων UWP-D11 ή UWP-D12) χωρίς να χρειάζεστε επιπλέον καλώδια σύνδεσης. 

Ενσωματωμένο LED video light
Η  HXR-NX5R διαθέτει ενσωματωμένο LED φωτιστικό, ελαχιστοποιώντας έτσι την ανάγκη σας για χρήση επιπλέον εξοπλισμού. Η φωτεινότητα του φωτιστικού αυτού είναι 200 lux/1m, έχει εύρος 30° και θερμοκρασία περίπου 5500K.

Sony HXR-NX5R - Επαγγελματική Κάμερα Χειρός XAVC

  • Κατασκευαστής: Sony
  • Κωδικός Προϊόντος: HXR-NX5R
  • Διαθεσιμότητα: Προ-Παραγγελία


Σχετικά Προϊόντα

Sony PXW-FS7 – Επαγγελματική Κάμερα Χειρός-Ώμου XDCAM Super 35mm

Sony PXW-FS7 – Επαγγελματική Κάμερα Χειρός-Ώμου XDCAM Super 35mm

Η PXW-FS7 είναι μια Επαγγελματική Κινηματογραφική κάμερα που διαθέτει έναν εκπληκτικό 4K Super35 EXM..

Sony PXW-X160 - Επαγγελματική Κάμερα Χειρός

Sony PXW-X160 - Επαγγελματική Κάμερα Χειρός

Η PXW-X160 ανήκει στην επαγγελματική οικογένεια καμερών XDCAM στης Sony. Διαθέτει 3 x 1/3-inch Full ..

Sony PXW-FS5 – Επαγγελματική Κάμερα Χειρός-Ώμου XDCAM Super 35mm

Sony PXW-FS5 – Επαγγελματική Κάμερα Χειρός-Ώμου XDCAM Super 35mm

Η PXW-FS5 είναι μια μικρή και ευέλικτη Επαγγελματική Κινηματογραφική κάμερα που διαθέτει έναν εκπλ..

Sony HXR-NX100 - Επαγγελματική Κάμερα Χειρός XAVC

Sony HXR-NX100 - Επαγγελματική Κάμερα Χειρός XAVC

Η Sony HXR-NX100 είναι μια Full-HD επαγγελματική κάμερα χειρός με μικρό μέγεθος και προσιτή τιμή με ..

Sony PXW-FS7M2 – Επαγγελματική Κάμερα Χειρός-Ώμου XDCAM Super 35mm

Sony PXW-FS7M2 – Επαγγελματική Κάμερα Χειρός-Ώμου XDCAM Super 35mm

Η PXW-FS7ii είναι μια Επαγγελματική Κινηματογραφική κάμερα που διαθέτει έναν εκπληκτικό 4K Super35 E..

Ετικέτες: sony, XAVC